SAIL 2015

SAILTrui vaart komende augustus mee met SAIL. De ideale mogelijkheid om weer een keer met Trui te varen. Alle (oud)leden en hun familie zijn welkom om aan boord te stappen voor een tochtje over het IJ.

Let op: de informatie op het lustrumkaartje is foutief: SAIL is niet van 24 tot 30 augustus, maar een week eerder, namelijk van 17 tot en met 23 augustus!

Programma

Maandag 17 en dinsdag 18 augustus zal Trui meevaren samen met zo’n 30 andere botters op weg naar het IJ. De tocht zal starten in Enkhuizen. Dinsdagavond zal Trui direct naar Beverwijk motoren. Vanaf daar begint woensdag de SAIL IN, de feestelijke intocht van alle schepen die meedoen aan SAIL. Samen tussen andere visserijschepen vaart Trui mee met het “Visserij eskader”. Zo varen alle deelnemende Tall Ships richting Amsterdam.

Vanaf donderdag 20 augustus begint de “echte” SAIL. Trui zal elke dag een keer meevaren met een speciale botterwedstrijd op het IJ. Daarnaast worden er rondvaarttochten georganiseerd. Elke tocht zal ongeveer 2 uur duren en de kans bieden om alle mooie Tall Ships vanaf het water te bewonderen. Tijdens de tochten  zorgen wij voor eten en drinken aan boord.

Zondag 23 augustus zal Trui Amsterdam weer verlaten, op weg naar Medemblik voor de kennismakingstijd.

LSAIL Amsterdamocatie

Trui zal tijdens SAIL aan de Sumatrakade liggen. Hiervandaan kunnen we mooie rondjes varen over het IJ en door de IJhaven langs de vele Tall Ships en andere boten. Parkeren tijdens SAIL is lastig: het beste kun je met de trein naar Amsterdam Centraal komen en vanaf daar lopen naar de Sumatrakade of de tram nemen.

Meevaren

We nodigen alle (oud)leden van de Bolk of de Vereniging Vrienden van Trui uit om mee te komen varen tijdens SAIL. Dit kan een hele dag (maandag, dinsdag) of tijdens een kortere tocht over het IJ zijn. Je mag ook je ouders, kinderen, broers en zussen meenemen. Wel moet je je hiervoor vooraf opgeven. We vragen geen vaste bijdrage om mee te mogen varen. Wel zal er een donatiepot voor het (groot) onderhoud aanwezig zijn.

Op woensdag meevaren met de SAIL IN is helaas niet meer mogelijk: dan zit Trui al vol.

Geef je deelname nu op via het formulier!

Bedrijfs- of teamuitje

Ook is het mogelijk om samen met je afdeling of team een rondje met Trui te varen tijdens SAIL. Er is plek voor maximaal 10 personen per rondvaart. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Marieke, te bereiken via voorzitter@bu130.nl of 06-31051029.