Vereniging Vrienden van Trui

De Vereniging Vrienden van Trui (VVT) heeft als doel om alle betrokkenen van Trui met elkaar en met de boot te binden. Dit doen we door het organiseren van activiteiten, borrels, lezingen en uitstapjes, en door een aantal keer per jaar de Bulletalie uit te geven. Daarnaast verkopen we ook merchandise zoals kielen, schipperstruien, frisbees, lustrumboekjes en meer. Je kan deze bestellen door ons te mailen of door ze te bestellen via de webwinkel.

Lid worden

Draag jij Trui ook een warm hart toe en vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van het reilen en zeilen van de botter? Meld je dan aan als lid van de VVT. Dit kun je doen door het aanmeldformulier (onderaan de pagina) uit te printen, in te vullen en op te sturen naar de secretaris van de VVT (al dan niet digitaal).
De contributie bedraagt voor studenten 7,50 euro en voor niet-studenten 15,- euro per kalenderjaar. Vul de machtiging onderaan deze pagina in en wij schrijven dit automatisch af van je rekening.

Lid-af worden

Uitschrijven bij de VVT kan alleen schriftelijk per post of per e-mail. Let op: de contributie gaat per kalenderjaar. Schrijf je dus uit voordat het nieuwe jaar begint. Doe je dit niet dan moet je de contributie voor dat jaar nog betalen.

Contact

Vereniging Vrienden van Trui
Coenderstraat 1
2613 SM Delft
vvt@bu130.nl

Documenten

Aanmeldformulier VVT
Statuten VVT
Machtiging contributie en donatie