Meevaren

Ook jij mag mee!

SANYO DIGITAL CAMERA

We zoeken altijd enthousiaste mensen die het leuk vinden om met een platbodem te zeilen en om mee te helpen klussen. Vanaf begin maart tot begin april en in november zijn er inschrijfweekenden, waarvoor je je kunt inschrijven op één van de lijsten in sociëteit de Bolk. Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen op de sociëteit kun je ook contact opnemen met de secretaris. Wat ook kan is je online inschrijven via de Jaarplanning.
Van mei tot en met september wordt Trui verhuurd. Er is dan geen inschrijflijst, de huurder bepaalt wie hij of zij meeneemt. Wil je dus met een groep vrienden/familie/collega’s/bedrijfsrelaties varen met Trui, ga dan snel door naar de pagina verhuur. Is er geen huurder, dan wordt het alsnog een inschrijfweekend.

Als je veel meevaart kun je maat of schipper worden. Het maakt niet uit of je al of niet eerder gezeild hebt. Meer informatie daarover vindt je op de pagina over de opleiding. Als je klussen leuk vindt kan je meehelpen met het winteronderhoud en de hellingbeurt.

Nog vragen over het varen met Trui, neem contact op met het bestuur: Contact. Eén van de enthousiaste Botteraars aanspreken op de Bolk kan natuurlijk ook.

Voor het eerst mee met de Trui? Zie de paklijst.

 

Mee op een inschrijfweekend, of vragen? Stuur een mailtje naar secretaris@bu130.nl