Dag -2: het kamp staat

Vanmorgen zijn we om 9 uur begonnen met de juiste spullen uit klushok en zolder trekken. Gereedschap, verfvoorraden, tools en al het andere wat we misschien nodig denken te hebben de komende 4 weken ging mee. Gelukkig was er een auto en aanhanger extra, want degenen die hadden bedacht dat alles wel in één auto zou passen hebben niet echt gelijk gekregen..

Om 12 uur vertrokken naar Elburg en alles op de helling weer uitgepakt.

Daarna de tent opgezet op het vertrouwde Notenkamp veld bij Camping Old Putten – daar waar we 5 jaar tetug ook stonden! Ondertussen bij de Praxis is Nunspeet nog grote triplex platen (om mallen van te maken) en schuimrubber kussentjes (voor behoud van onze knieën op de helling) gekocht.

De auto’s weer huiswaarts (bedankt Jan & Jan!) en wij (Johan & Marieke) boodschappen gedaan (want zondag is alles dicht in Elburg). Daarna was het tijd voor een pizzaatje aan het water naast festival “op de wallen”. We zijn namelijk nog een beetje ontheemd zonder Trui in de buurt: gaspitten, pannen, borden, bestek zijn nog aan boord en niet op de camping.. Hopelijk helpen de 2 gekochte hema kopjes en koffiezetapparaat uit de klusspullenvoorraad ons de dag door 😉

Morgen belooft een rustig dagje te worden met een beetje chillen op de camping (en afstuderen). Trui komt morgen eind van de dag als het goed is aan in Elburg! Maandag kunnen we dan echt beginnen met trui uitruimen/uitbouwen en om 19 uur de helling op.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.