Grootonderhoudborrel was gezellig!

Je zult wel denken, wat ziet Trui er op die foto hierboven anders uit. Dit is een foto waar Delft op de kant ligt in 1982, naast de Schie. Bezig met de bakboordgangen te vervangen, de iroko gangen die we dit jaar vervangen zijn dan 4 jaar oud. Leuk detail: het Trui-bordje op de boeg ziet er net zo uit als nu!

Onderhoud doen met een studentenvereniging betekent niet alleen maar werken met een klein clubje, maar ook iedereen erbij betrekken. Daarom was er afgelopen dinsdag een presentatie in de Bolk over onze plannen deze zomer. Het was niet heel druk, maar wel erg gezellig en een gedeelte van de omzet ging naar ons project!

Het stuk eiken waar we een oplanger van willen maken lag nog op zolder en moest natuurlijk ook naar beneden. Dit kon zo lekker in de weg liggen in de Bolk en is nu tijdelijk het voetenbankje van Marieke onder haar bureau.

Veel van informatie stond al op de site, maar er waren natuurlijk ook enkele nieuwtjes:

Geld zoeken
– Inmiddels hebben we 23 donateurs die samen €2000 hebben gegeven
– 1 bedrijf heeft €1500 gedoneerd (Scheepswijs)
– Zabawas en het Prins Bernhard Cultuurfonds dragen samen €10500 bij
– 2 lijfrenteschenkingen van samen €1750 per jaar
– De VVT geeft ongeveer €750

We willen iedereen die in geld of hulp bijdraagt heel erg bedanken!

Er is inmiddels veel geld binnen, maar er ontbreekt nog ongeveer €2000 aan inkomsten. Dit kunnen wij uit ons eigen vermogen halen, maar doen wij natuurlijk liever niet. Mocht u nog ideeën hebben om dit bedrag te vinden, of zelf willen bijdragen als persoon of bedrijf? Neem dan even contact met de Stichting op!

Mensen regelen
Gelukkig hebben we veel leden die willen bijdragen en een paar weken willen klussen in de zomer! Een aantal van hen willen zelfs kijken of ze dit kunnen gebruiken als stage voor hun opleiding. Wil jij ook meehelpen? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar grootonderhoud@bu130.nl.

Week Wie
0 Diede, Emiel, Jelle
1 Diede, Emiel, Johan, Eduard, Kees, Pim, Marieke, Chris, Jelle, Tom
2 Diede, Emiel, Johan, Eduard, Kees, Pim, Marieke, Chris, Tom, Wouter
3 Diede, Emiel, Johan, Eduard, Kees
4 Diede, Emiel, Johan, Eduard, Kees

Reacties plaatsen is niet mogelijk.