Makreel met aardbeienjam.

Vandaag op het menu als ontbijt voor de middagwacht:
– de amuse is een salade van friszoete appeltjes.
– Gazpacho van zwarte thee, Engelse melange
– Makreel met verse aardbei
– een smoothie van Bonomel (2021) met spinazie
– gevolgd door eieren met spek geserveerd op volkorentoast.
– een glaasje Bonomel 2021, voor de liefhebber
– als dessert in zeelucht gefermenteerde bosvruchtenjam met donkere, eerlijke chocolade.

Dit alles met uitzicht op zeehonden. En tegenstroom.

2 reacties op “Makreel met aardbeienjam.”

  1. Marieke schreef:

    Dat klinkt al bijna als het AM1-menu! 🙂
    Die zeehond boven de fokkenklamp is wel een beetje creepy hoor..

  2. Marie-Louise schreef:

    Klinkt bijzonder, wat voor de recepten in de Bulletalie.
    Zeehondje ziet er leuk uit, die niet je maar niet opeten.

Reageer op Marieke