Vergadering bij de Nieuwjaarsborrel

Bij de nieuwjaarsborrel hebben we weer vergaderd. We hebben ons vooral verder verdiept in de aanvraag van een subsidie bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Er moet onder andere een motivatiebrief, jaarverslag, begroting, projectplan en publiciteitsplan worden geschreven. Gelukkig zijn we daar al druk mee bezig en willen we dit komende woensdag gaan indienen.

Nu even een iets uitgebreider verhaal over wat we nou precies gaan vervangen. Jullie kennen allemaal wel het prachtige groene blik dat over de boordrand op het voordek gespijkerd zit. Dat zit er al best wat jaartjes en een deel van onze leden kent Trui ook niet meer zonder. Tijd om daar verandering in te brengen. De boordrand gaat er van voren tot achteren uit, evenals de boeisels en binnenboorden, het krophout moet er even af, maar wordt daarna weer teruggeplaatst. Verder gaan we een nieuw voordek leggen en deze breeuwen, hopelijk kunnen we dan weer lekker droog slapen. Hieronder zijn wat mooie plaatjes uit 2010 (toen de boordrand nog hout was en geen compost). Johan heeft heel hard zijn best gedaan en alles wat we gaan vervangen blauw gekleurd (nee, we gaan geen delen van Bart vervangen ;))

De planning is dat het ongeveer 5-6 weken gaat duren en het wordt heel erg leuk. Overdag klussen, ’s avonds lekker relaxeren op de camping, spelletjes, gezelligheid en warm weer gegarandeerd (misschien niet de hele tijd, maar sowieso als jij komt).

Kortom, wij hebben er heel erg veel zin in, en jullie nu hopelijk ook!

Reacties plaatsen is niet mogelijk.