Voorbereiding deel 1

We zijn natuurlijk ook dit jaar weer van de partij met de zachtebedrace! Met Pim, Johan, Marieke, Wiebe, Bart, Bart, Michael, Queryn, Jan (Harry), Matthea, Jaco en Isabel hebben we een volle boot met maar liefst 12 opvarenden!
Vanavond hebben we de eerste wadplanavond gehad. Tijdens het eten hebben we eerst de nieuwe kaartenset door het lamineerapparaat gehaald zodat ze de zachtebedrace overleven als we toevallig een regenbuitje (of buiswater) inkoppen.

Onze nieuwe kaartenset heeft zelfs een digitale versie, vet hip! (Maar daar hebben we met de race natuurlijk niets aan).

Daarna de echte planavond: eerst even een korte introductie zachtebedrace varen, en daarna verder in 2 groepjes: spoedcursus wadplannen voor de “nieuwelingen” en zachtebedrace-plannen uitwerken voor de ervaren ploeg.
Conclusie: doodtij is stom (kan iemand een flinke verhoging regelen? Of wat wantijtjes uitgraven?). En we willen graag wind (kan iemand alvast wat muntjes in de windmachien gooien?). Het “alle-punten-plan” is nog niet gelukt om te maken voor deze editie.
Maar we hebben er in ieder geval zin in!Reacties plaatsen is niet mogelijk.