Voorbereidingen in volle gang

We zijn druk bezig om alles voor de zachtebedrace gereed te maken en alvast na te denken over de verschillende strategieën. De bemanning zal dit jaar bestaan uit Marijn, Wouter, Jelle, Hugo, Emiel, Pim, Diede, Marieke, Bart en Marinus. Marinus en Hugo gaan samen een rapportage maken voor Zeilen.nl!

We hebben gisteravond met Jelle & de SIO’s alvast van alles bedacht. Met de variabele wind en continue behoorlijk veranderende voorspellingen kunnen we niet heel veel. Voor de verschillende scenario’s van windkracht en richting hebben we alvast een eerste plan gemaakt. Vrijdag in de trein richting Den Oever zullen we eens bepalen waar we daadwerkelijk voor zullen kiezen! Vandaag de kaarten ook maar geüpdatet, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Vrijdagochtend gaan we ook de boodschappen inslaan die vervolgens mooi met de auto van de ’tegenstander’ (Martijn vaart dit jaar met de AM1 mee) naar Den Oever worden gebracht, samen met de peddels, extra lijnen en natuurlijk ons fietsbandje.

We hebben er zin in!

Reacties plaatsen is niet mogelijk.