7 september 2016

Na een zomer lang spelen op het Duitse wad is Trui weer teruggekomen naar Nederland. En niet zomaar naar Nederland, naar de Buitenwatersloot! Voor het eerst sinds jaren lag Trui weer voor de deur van de Bolk in de OWee! Buiten mooie activiteiten aan boord, denk aan 3D-twister in het vooronder en bandjes op het voordek, was Trui vooral de plek om rustig te deksletten in de drukte van de OWee.

Na de OWee ging Trui weer door naar de KMT. Zelf was ik hier helaas niet bij, maar wat ik van de verhalen heb gehoord was het lekker weer met leuke mensen!

Vanaf nu wordt er natuurlijk weer alle weekenden gevaren. Begin oktober is er een sjaarsweekend, speciaal voor al onze nieuwe leden. Hier kunnen ze, samen met hun jaargenoten, Trui nog meer leren kennen. Maar! Als ik het mij goed herinner zat die inschrijflijst gister al vol. Gelukkig varen we ook nog allemaal andere weekenden, waar iedereen zich natuurlijk ook nog op in kan schijven! Inschrijven kan op de lijsten in de soos (het houten prikbord naast de grote magneetborden) of door een mailtje te sturen naar secretaris@BU130.nl.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.