30 juni

De zomer staat voor de deur, dus dat betekent dat de zomerweken er aan komen! Ik ga aankomend weekend t/m dinsdag nog even wat dingetjes klussen in Enkhuizen zodat Trui helemaal zomerklaar is. Nou is het allemaal niet heel veel, maar eenzaam en alleen is natuurlijk wel net eenzaam. Denk jij nou, ik heb eigenlijk ook niks te doen en heb wel zin in een vers gebreeuwd voordek in de zomer? Stuur even een mailtje, dan kunnen we gezellig samen klussen!
Verder hangen er nog een paar lijsten op het bord waarvan er twee extra leuk zijn. Ten eerste, Jasper heeft het plan om Trui alvast naar de grens te brengen zodat we het gedeelte waar we wel vaker komen kunnen skippen. Maar die arme Jasper vaart momenteel nog in z’n eentje! Zet je naam op de lijst, of stuur een berichtje naar Jasper als je zin hebt om in de OWee sterke verhalen te vertellen over dat we in Denemarken zijn geweest.
Ten tweede hebben we een inschrijfzomerweek van 30 juli t/m 6 augustus. Die valt mooi in het midden, dus dan kan je zelfs vertellen dat je zelf in Denemarken hebt gevaren! Tevens kan je dan mooi de chaos van het muren bouwen ontwijken, waardoor je de soos niet op z’n slechtst hoeft te zien, maar alleen maar op z’n mooist!

Reacties plaatsen is niet mogelijk.