Aankondiging VVT Jaarvergadering, Stichtingswissel en Opening Vaarseizoen

Graag deel ik jullie mede dat woensdag 26 februari om 20.00 uur de VVT jaarvergadering gehouden zal worden. Tijdens de jaarvergadering zullen de resultaten van 2013 en de begroting voor 2014 bespreken. Daarnaast zal Guus mijn taak als voorzitter van de VVT overnemen. Dit betekent natuurlijk dat ook Guus een opvolger nodig had. Koos zal dit stokje overnemen is op dit moment al enthousiast bezig met de volgende Bulletalie.

Tevens zal er in de stichting een wissel zijn. Marieke heeft de laatste tijd al de taken als voorzitter van Emiel overgenomen, en zal vanavond officieel met hem wisselen. Aansluitend zal de Stichting het vaarseizoen openen.

Hiernaast wil ik graag nog even jullie aandacht voor de plannen deze zomer! Deze zomer willen we namelijk met Trui weer naar Denemarken gaan varen, maar dat kunnen we niet zonder jullie hulp. En met jullie bedoelen we alle botteraars, jong en oud. Om Trui namelijk in Denemarken te krijgen is het belangrijk dat ze de tocht al in de eerste zomerweek ingezet gaat worden, echter gedurende de eerste twee zomerweken (21 – 28 juni en 28 juni – 5 juli) hebben de meeste studerende botteraars nog tentamens. Weet je daarom nog een groep doorgewinterde botteraars die graag Trui willen helpen naar Denemarken te komen (en vooral lekker een zomerweekje willen varen), meld dit dan bij Diede via het adres secretaris@bu130.nl.

Groeten,
Roy de Bokx
Voorzitter VVT

Reacties plaatsen is niet mogelijk.