Dag 6: pizza en patat

Op vrijdag werkt alleen Jan. En wij, dus het was rustig in de loods. Wel is vrijdag patatdag. Dus wij gezellig mee naar de snackbar. Die bleek de laatste openingsweek te hebben. Toen we de eigenaar zagen snapten we dat ook wel en wensen we hem een fijn pensioen.

’s Avonds wilden we natuurlijk ook bier drinken want het was vrijdagavond. Wij langs de Smidte, waar we vroegen of er een kikker achter de bar zat. Ze zei van niet, maar de steeg was wel de doorgaande route voor de paddentrek dus er zaten wel vaker kikkers in de kroeg. En ze waren dicht want moesten naar een bruiloft.

Daarna door naar de Heeren van Heeres, veel Nederlandstalige muziek, wel een beetje saaie kroeg. Toen door naar Peters pizza, die was dicht.

Toen gingen we door naar Spoarzicht. Een gezellige oude kroeg bij het station. Bestond al sinds 1885 ofzo en werd gerund door 24 vrijwilligers. Ook wat bekenden van de visserijdagen dus dat was erg gezellig.

Zaterdag ook weer lekker geklust. Vandaag het krophout eruit gerost, in elk geval de helft. Volgende week de rest dan maar. Vanavond wel naar Peters pizza en lekker pizza gegeten. Tijdens het wachten uitzicht op het straatkaatstoernooi.

Iedereen heeft een museumkaart dus morgen op de vrije zondag naar het Jopie Huisman museum.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.