De laatse week klussen?

Nieuwe week, nieuwe motivatie. We zijn nu met zijn vijven in Workum om Trui weer helemaal af te werken. Diede en Bart R zijn gisteren aangekomen, Isabel, Nick en Tram waren er nog. Maar gaan we de KMT eigenlijk wel halen. Zondag wordt Trui weer in Huizen verwacht om rond te varen met een nieuwe lichting eerstejaars studenten.

Vanochtend zijn we begonnen met het opruimen van vele zakken houtschaafsel. Daaronder vonden we Trui weer terug. Ook het vooronder is ook uitgezogen en ontdaan van de houtschaafsel-havenwater-compost die zich in de bilge had gevormd. Het vooronder moet namelijk weer worden ingericht, maar de dekbalkje liggen op een net iets andere plek dan eerst. De balkjes van het tussenschot zijn verlengd met stukjes ex-dekbalk en gaan morgen het vooronder weer in. Morgen kooientetris.

Isabel heeft nieuwe klampen en kikkers gemaakt en heeeeeel veel nieuwe doppen gemaakt. Die doppen zijn ook weer in de boot geplakt.

Ivor heeft het bakboord middenboeisel op maat gemaakt. Deze lange plank kon, met vereende krachten, precies door de diktebank heen. En gaat morgen tegen de boot.

Tram heeft de elektrakabel binnen mooi opgehangen en afgewerkt. Ook heeft hij de zwaardvaldoorvoeren gemaakt de noordrand met de mega-elektraschaaf in de juiste hoek afgeschaafd.

Het ijzerwerk voorop de boot is ook weer terug op zijn plek gezet.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.