De laatste werkdag van de week

Vandaag was de laaste klusdag van de week en dat was zeker te merken aan de productiviteit.

Vandaag hebben we namelijk een dekplanken aan stuurboord zijde bevestigt en een dekplank aan bakboord zijde klaargelegd. Verder is er wat gekrabt aan de spanten en het berghout achter. En hebben we netjes lopen opruimen.

Gedurende de middag kwamen er ook wat ouders en vrienden langs om de boot te aanschouwen. Dat heb je nu eenmaal met een kijkdag. Pim heeft terwijl dat gaande was ook allemaal mooie foto’s gemaakt van de boot en z’n schattige zoontje Niek die ook mee was. Wellicht een toekomstige Botteraar? We zullen zien, al zal dat nog wel even duren.

Aan het eind van de middag gingen er meer mensen weg dan aankwamen. Zo is Isa naar Utrecht vertrokken om daar verder uit te zieken en is Nick weer naar Leeuwarden gegaan, omdat die de drukte wel een beetje zat was na zo’n lange week. MAAR maken jullie je geen zorgen volgende week zijn we weer terug (als we gezond zijn) en komen we de grote groep klussers van die week verder versterken. Dus blijf vooral de blog volgen om mee te krijgen wat we allemaal geklust krijgen!

Groenten, Nick :p

PS. Er was een geit op de camping ontsnapt, lol.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.