Klusupdate 21 juli

Vandaag begonnen we alweer met een man minder. Isa heeft zichzelf stuk gemaakt door ziek te zijn en besloot op de camping de hele dag uit te rusten. Een hele goede beslissing. Nick (ik) nam de leiding over en is samen met Pieter en Simon naar de helling gegaan. Daar zijn we langzamerhand verder gegaan met het legen van het voordek. Het ging niet erg snel gezien er een paar onduidelijkheden waren die alleen Ivor kon beantwoorden. Die jammergenoeg vooral in de ochtend weg was. Hierdoor hebben we de tijd besteedt door al gelegde dek delen nog mooier te bevestigt met meer schroeven.

Daarnaast is er verder gegaan met slapen achter. Dit was een groot succes. De boordrand, boeisel en dolboord op bakboord zijn er vandaag allemaal afgegaan!! Hierdoor is vrijwel alles achter gesloopt.


Toen het middaguur aanbrak zijn we ook naar de snackbar gegaan waardoor we meer energie hadden om er nog wat nieuwe dekplanken in te leggen.

Daarna was het wel mooi geweest en hebben we lekker op de camping gegeten met Pim, Marieke en de schattige Niek, oh en de iets wat betere Isa. Daarna kwamen Diede en Emiel, het was kei gezellig!

Groeten, Nick

Reacties plaatsen is niet mogelijk.