Week 5, donderdag

Vanochtend begonnen we met een man minder. Jasper heeft ons na lang helpen jammergenoeg verlaten om zijn taken in delft uit te voeren. In de middag moest Luka jammergenoeg hetzelfde doen. Hij komt wel weer terug om te helpen, al weet hij dat zelf nog niet, hihi.
Ondanks en verlies aan mankracht en een zieke Isa hebben nog steeds goed gewerkt. Een deel van het stuurboord dek zit er definitief in en er is zelfs al nepbier op gedronken. Verder is een deel van het boeisel aan bakboord achter verwijderd en zijn er weer heel wat pluggen en bouten van de boot ontdaan. Ook Ivor is vandaag bezig geweest. Hij heeft het hout waaruit onze boordrand zal worden gemaakt klaargelegd. En heeft ook een grote mal gemaakt voor de boordrand op stuurboord. Waarbij hij ook een hapje uit de zwaardbolder heeft gehaald.
Er is vandaag gespeeld met onder andere een cirkelzaag, beitels, de tixspuit en wel 4 accuboren. Zo kan het dek heel efficiënt gelegd worden.
We zullen zien wat morgen ons brengt. Hoogstwaarschijnlijk hetzelfde als vandaag, namelijk het dek verder bevestigen. Wat wel anders zal zijn is dat we naar de lekkere snackbar gaan.
Wil je nou ook eten in de lekkere snackbar kom dan naar Workum. Bijvoorbeeld op zaterdag 22 juli dan kan je ook mooi naar de boot staren met een bak patat, tot dan!
Groenten, Nick

Reacties plaatsen is niet mogelijk.