Maandag & dinsdag

Vandaag en gister hebben we ons bezig gehouden met het zelfde klusje. Achter moesten namelijk spanten en deken poten worden verboden met de nieuwe boordrand. Dit hebben we gedaan door aan beide kanten drie spanten te verlengen en de rest van de deken poten te voorzien van blokjes. Dit kost redelijk wat tijd, gezien er niet bepaalt weinig deken poten en spanten achter zijn. Uiteindelijk hebben we vandaag alles met uitzondering van een verlengstuk erin zitten.

Stuurboord is in ieder geval helemaal klaar. Dus kan Ivor daar een boeisel op maat maken. Hij is er zelfs al aan begonnen. Vandaag zagen we hem al spelen met de vlammenwerper. Zo werdt een nieuw stukje trui geflambeerd.

Verder is Wout bezig geweest en nogsteeds bezig met het krophout pas maken. Nu wel met het genot van meer licht erbij.

Verder is er niks te melden qua onderhoudt er moeten nog allerlei “kleine” klusjes gedaan worden.

Op de camping is het in ieder geval gezellig. Zo hebben we maandag tot laat lekker zitten borrelen met het genot van een goed gevulde borrelplank. Al heeft dit er wel toe geleid dat we dinsdag pas om 9:00 op de helling waren, het blijft vakantie hé 😉 . Al zijn we wel tot 19:30 doorgegaan, het blijft een klus vakantie hé 😉 .

We zullen zien hoelaat we morgen op de helling zijn. Gezien we pas om 22:30 aan de afwas begonnen wordt het nog spannend.

(Rode) Bitten, Nick

Reacties plaatsen is niet mogelijk.