Op naar Den Oever!

Ook dit jaar gaan we weer een poging doen ons blog bij te houden vanaf Trui! De afgelopen weken in de voorbereiding is dat nog niet gelukt, daarom nog even een update over de afgelopen weken.

3 weken terug zijn we met alle SIOs (schipper in opleiding) bij elkaar gekomen en hebben ons vooral bezig gehouden met praktische materiaalzaken en een wisselschema. Voor het eerst in de geschiedenis van de zachtebedrace hebben we een vast stramien bedacht van shifts van 4 of 6 uur. We zullen zien hoe het uitpakt!

Een paar dagen terug zijn we weer bijelkaar gekomen voor het plannen van onze tocht. We hebben nu grofweg 2 opties, vanmiddag gaan we aan de hand van de laatste weervoorspellingen kijken welke het daadwerkelijk gaat worden.

Zoals altijd geven we vlak voor de race bij gebrek aan auto’s al onze hardnodige spullen mee aan andere boten: de peddels en extra lijnen zijn gisteren met team HL93 meegegeven en onze boodschappen worden zo vervoerd door team BU20. Laten we maar hopen dat alle spullen zo netjes bij Trui worden afgeleverd 😉

De rest van de bemanning gaat zo met de trein en bus naar Den Oever! Tot bij het palaver om 18 uur!

1 reactie op “Op naar Den Oever!”