Vrijdag week 4

We hebben ons aan de belofte van gisteren gehouden! 🎉 Er zijn vandaag (nog) geen gewonden gevallen! En er is wel genoeg gedaan.

Zed en Sven zijn verder gegaan met het uit de weg halen van de uitstekende bouten. Helaas zat het hout in de weg bij een van de moeren waardoor een klusje van een paar minuten opeens een uur duurde. Zed wil het er verder niet over hebben.

Jasper en Florian hebben de hele dag gaten voor de dekbalken in de binnenboordrand gebijteld. Jayce heeft nog een paar dekbalken op maat gemaakt. Luka is verder gegaan met het netjes maken van de dekplanken en heeft ook nog een nieuwe bout in de binnenboordrand gezet zodat een andere uit de weg van het bijtelvlak gehaald kon worden.

Johan en Ivor zijn de hele dag bezig geweest met het maken van de omlopen. Er is veel voortgang geboekt. Aan het begin van de dag was het nog een stuk onbewerkt hout, nu zijn het twee bijna passende omlopen!

Het dek ligt er nog niet in, en het gaat ook nog wel even duren tot we er op kunnen dansen, maar de omlopers kunnen waarschijnlijk af, alsook de eerste paar dekbalken. Het is de laatste klusdag van de week, dus iedereen is wel een beetje gaar, maar we gaan gewoon knallen met z’n allen!

Jasper

Reacties plaatsen is niet mogelijk.