week 4 dag 4

Vandaag is er weer lekker doorgewerkt de dekplanken en dek balken zijn inmiddels bijna klaar om in het de boot gelegd geworden. Eb we zijn begonnen met het bewerken van de binnenboorden zodat de dekbalken daar in passen.

Om de dekplanken af te maken is er een beschermingslaag aan gebracht op de zijkanten van de dekbalken. Waar de breeuwnaden terecht komen. Omdat voorelkaar te krijgen is er een soort loopbnd geoptimliseert. Waarbij er twee mensen tegelijkertijd met de verfroller bezig waren en 2 mensen de dekplanken aan het verplaatsen waren. Dit kwam dusdanig uit dat er als de ene verfroller uitgeput was de dekplank vervangen of omgedraaid kon worden. Terwijl de roller weer doordrenkt werd. Waarna dierect hetzelfde gold voor de andere persoon met zijn dekplank. Door de meerdere lagen en de 28 dekplanken hebben we deze lopende band wel een tijd uitgevoerd.

Helaas is er de afgelopen drie dagen wel elke dag iemand gewond geraakt. Gelukkig is het niks ernstig maar desondanks hebben we vanavond met elkaar afgesproken dat we morgen en overmorgen extra hard ons best gaan doen zodat we niet een vierde dag aan dat lijstje kunnen plakken.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.