Klussen in de hitte en afkoelen met een wedstijdje

Vandaag zijn we echt begonnen met het klussen. De waterbalk is verwijderd en ook de schotten (die het vooronder afscheiden) zijn bij de houtopslag geparkeerd. Ook treeplanken hebben het moeten ontgelden: dat is ontiegelijk irritant, want je kan dus niet chill de kuip in stappen! Helaas moesten al deze onderdelen worden verwijderd in de brandende zon. Af en toe een emmer water over je hoofd gooien en flessen limo wegtikken was dan ook een vereiste. Rond zessen was het tijd te koken en een overheerlijk biertje van de tap te drinken. Die tap staat dus gewoon op de helling. Een topper: iedereen wil hier volgende keer weer liggen.

Tijd om het eten daadwerkelijk op te eten was er niet, want Koos, Wouter, Emiel en Johan moesten meedoen aan de Dinsdagavond Rond- en Platbodem wedstrijden. Koos en Wouter op de HN 3: een erg gezellig boot, en Emiel en Johan zoals vertrouwd op de HK 89 met Marike!

Tot slot, kwam de familie van de laatste visser van de BU130 nog even een kijkje nemen. Zeer bijzonder om oude verhalen uit eerste hand te horen!

1 reactie op “Klussen in de hitte en afkoelen met een wedstijdje”

  1. Beatrice schreef:

    Wat een bikkels!
    Warm of koud, jullie gaan gewoon door!